|
|
/
Browsing by Author Gomes, Sandra
Showing results 1 to 5 of 5
| Issue Date | Title | Author(s) | | Sep-2018 | Characterization of Cynara cardunculus L. flower from Alentejo as a coagulant agent for cheesemaking | Gomes, Sandra; Belo, Teresa; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina Conceição; Cruz, Carla; Bras, Teresa; Duarte, Fátima; Martins, Pedro |
| 19-Sep-2019 | Efeito do extrato de Cynara cardunculus L. na degradação, hidrólise e perfil de caseínas do Queijo Serpa | Garrido, Ana; Silva, Flavio; Pinheiro, Cristina; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Martins, Pedro; Gomes, Sandra; Duarte, Fátima |
| Dec-2011 | Ensinar e Aprender LGP: Reflexões em Torno de uma Experiência de Ensino-Aprendizagem 'Diferente' | Gouveia, Márcia; Costa, Rosalina; Gomes, Sandra |
| 2020 | Evaluation of gas holes in “Queijo de Nisa” PDO cheese using computer vision | Dias, João; Garrido, Ana; Conceicao, Cristina; Gomes, Sandra; Alvarenga, Nuno |
| 1-Mar-2025 | Impact of different Cynara cardunculus L. extracts on the physicochemical, microbial, and sensory properties of Serpa cheese | Alvarenga, Nuno; Fernandes, Jaime; Gomes, Sandra; Fidalgo, Liliana; Santos, Teresa; Conceição, Cristina; Dias, João |
Showing results 1 to 5 of 5
|